Over ULTRA Pro AV

Communiceer via de displays van ULTRA PRO AV

ULTRA Display

Creëer, presenteer en verras met ULTRA Pro AV

De ULTRA Professional Displays zijn gemaakt voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief sterke en duurzame beeldschermen in hun kantoren, winkels en werkruimtes. De displays hebben een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

Met uitgebreide aansluitmogelijkheden is het scherm inzetbaar voor elk kantoor en elk gebruik, zoals digital signage, videoconferencing en presenteren.

Waar ULTRA Pro AV voor staat

Veiligheid

Maximale veiligheid ervaar je met de producten van ULTRA, van computers tot displays.

Sterk & stabiel

Door de hoge kwaliteit en stabiele contructie kunnen de producten van ULTRA tegen een stootje.

Plug & play

We zorgen dat producten plug & play zijn. Daarom staat de gebruikerservaring altijd voorop!

Samenwerking met externen

Gebruik de programma's waarmee je gewend bent te werken: Teams, Zoom of Google Meet.

Missie ULTRA Pro AV

Waar we voor staan

Missie van ULTRA Pro AV

Onze missie is om organisaties te voorzien van hoogwaardige displays die de manier waarop ze communiceren verbetert. Door innovatieve technologieën en betrouwbare oplossingen te bieden, streven we ernaar om de presentatie-ervaring in vergaderruimtes te verbeteren en de impact van narrowcasting in winkels te vergroten.

We zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, ondersteund door uitstekende service, om zo de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen.

Visie ULTRA Pro AV

Hoe we de toekomst zien

Visie van ULTRA Pro AV

Onze visie is om de toonaangevende leverancier te zijn van communicatiemiddelen voor presentaties in vergaderruimtes én narrowcasting in winkels, zowel nationaal als internationaal. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en te evolueren, zodat we altijd de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Door een hands-on mentaliteit en te luisteren naar de behoeften van onze klanten én trends in de markt nauwlettend te volgen, willen we voorop blijven lopen in de sector en onze klanten helpen om succesvol te zijn in hun communicatiedoelstellingen.

We streven naar duurzame groei en streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel onze klanten als de samenleving als geheel.